Darčekové koše naozaj pre každého

Vitajte vo svete darčekových košov. Okrem chutných výrobkov, ktoré v nich nájdete, si môžete byť istí, že sme do nich vložili aj veľkú dávku lásky. Či už preferujete tradičné slovenské delikatesy, alebo luxusné pochúťky, určite si u nás vyberiete. Vytvorili sme mnohé špeciálne darčekové koše tak, aby sme splnili aj tie najvyššie očakávania a potešili sme aj tých najnáročnejších gurmánov.

Tradičné slovenské výrobky v darčekovom balení

Máme pre vás mnoho darčekových košov vyskladaných z tradičných slovenských výrobkov. Naše slovenské darčekové koše pozostávajú z kvalitných produktov priamo od slovenských výrobcov. Môžete sa tešiť na jedinečné chute lahodiace vašim chuťovým pohárikom. A čo v našich slovenských darčekových košoch nájdete? Veľké množstvo produktov. 

Poteší vás borovička Goral s krásnym krojovým goralským klobúčikom alebo originálna slovenská medovina vyrobená z najlepších druhov slovenského medu. V našom drevenom kufríku s vínom zas nájdete slovenské suché biele víno a v gurmánskej lahodnej debničke Bošácku hruškovicu alebo slivovicu z Bošáckej kotliny. Ak uprednostňujete nealkoholické nápoje, určite vás poteší darčeková kazeta plná porciovaných bylinkových a ovocných čajov z lúk a pasienkov regiónu Zamaguria. 

Pochutnať si môžete na voňavej oravskej slanine alebo tradičnom slovenskom polooštiepku. Do mnohých košov sme ukryli aj kvalitné kusy jelenieho mäsa vo vlastnej šťave alebo marinované dubáky v sladkokyslom náleve. Obľúbený je aj domáci džem z čučoriedok alebo z iného sladkého ovocia  bez chémie a repného cukru alebo poctivý kvetový med zo Slovenska. Ak máte chuť na niečo sladké, určite si pochutnáte na čokoládach slovenskej výroby alebo si môžete pochrumkať zmes orechov a sušeného ovocia.

Veríme, že naša ponuka tradičných slovenských výrobkov v darčekovom balení, gurmánskych pochúťok a luxusných darčekových košov vám prinesie neopakovateľné zážitky plné chuti. Sme radi, že vám týmto spôsobom pomáhame vyjadriť jedinečnosť osoby, ktorú obdarúvate a že môžeme byť súčasťou vašich špeciálnych okamihov.

Späť do obchodu